+(31)6 51 66 80 19


Referenties

Chantal van Erp

Bevlogen Loopbaancoach | Coach | Stresscounselor | Trainer | Verbinder | CMI en Noloc gecertificeerd

‘Ik werk sinds 2002 met Margot samen en ervaar haar als een bevlogen collega die graag met je meedenkt op een open, respectvolle en creatieve manier. Ze is zeer collegiaal, vakkundig en enthousiast. Loyaal, betrokken en betrouwbaar, echt iemand waarop je kunt bouwen!’

– 19 april 2012,  werkte direct samen met Margot Arts bij Randstad HR Solutions.

Silvia Giesberts

Silution: Loopbaanadvies | Outplacement | Re-integratie | Coaching

Ik heb het genoegen gehad samen met Margot een eendaagse Training “Train de Trainer” voor te bereiden en te geven. Deelnemers waren met name HR Professionals. Margot is een zeer ervaren en kundig trainster die met veel enthousiasme voor de groep staat. Ze heeft een goed overzicht en is zorgvuldig en geconcentreerd. Ze houdt het proces in de gaten en heeft veel kennis om inhoudelijk toe te voegen. Ook in haar voorbereiding is ze zorgvuldig en het materiaal ziet er keurig verzorgd en compleet uit. Margot straalt rust uit en door de nodige humor te gebruiken, is de sfeer in de training goed. Dit alles en haar zeer sympathieke persoonlijkheid maken het een cadeautje om met haar samen te werken.

– 31 maart 2012, werkte direct samen met Margot Arts bij Randstad HR Solutions.

 

Mona Soeter

Human Resource Advisor at Rabobank

Margot heeft een aantal medewerkers van de bank begeleid in hun loopbaantraject. Ik heb Margot leren kennen als een deskundige loopbaanadviseur. Ze is heel mensgericht, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Ze kan goed luisteren en mensen voelen zich onmiddellijk op hun gemak bij haar. Ze heeft de gave om mensen in beweging te krijgen, te motiveren en te stimuleren in hun zoektocht naar een nieuwe baan.

– 15 mei 2011, was een klant van Margot Arts

 

Martine Pronk

Hoofd afdeling Informatie en Marketing at Universiteit Utrecht

Margot is een zeer ervaren, vakkundige en mensgerichte loopbaanadviseur en coach. Senior in geheel haar doen en laten en zowel als collega als als mens ben ik blij met haar samen te mogen werken. Margot is in staat om zowel voor haar kandidaten, opdrachtgevers als voor collega’s een gelijkwaardige en betrokken sparring partner te zijn. Wat Margot een bijzonder prettige collega maakt is dat zij in elke situatie de positieve kant kan belichten waardoor er altijd ruimtbl. lijft om constructief in gesprek te zijn.

– 1 juli 2011, gaf leiding aan Margot Arts bij Randstad HR Solutions

 

 

Karlijn van Beest

Senior Adviseur bij Gelderse Sport Federatie

Ik heb Margot ervaren als een warm, zeer betrokken en enthousiast persoon. Haar begeleidingstrajecten stemt ze door het verlenen van maatwerk uitstekend af op de vraag van de kandidaat, waardoor ze in weinig tijd veel resultaat boekt. De kracht van Margot bestaat uit actief luisteren, goed doorvragen en het zeer gericht adviseren, waarmee ze iemand keer op keer een stapje verder richting einddoel brengt. Ook kandidaten die relatief gezien weinig begeleiding nodig hebben kan ze met haar ervaring en met behulp van haar positieve insteek nog prima van extra kennis en vaardigheden voorzien. Margot is inspirerend, praktisch, energiek en zeer competent, kortom de ideale persoon om in te zetten als trainer, coach of loopbaanadviseur.

– 28 maart 2011, was een klant van Margot Arts