+(31)6 51 66 80 19

Margot Arts

 

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat je zelf veel invloed hebt op de manier waarop je je werk en leven inricht en dat je altijd een keuze hebt. Dat betekent dat je zo nu en dan stil mag staan om tot inzicht te komen:

  • Hoe wil ik eigenlijk werken en leven? 
  • Wat gaat goed, wat minder? 
  • Wat geeft en kost mij energie?

Zodat je daarna bewuste keuzes kunt maken en daadwerkelijk in beweging komt. Als het glashelder is wat je wilt en je staat stevig in je schoenen, geeft dat veel energie en is de rest een kwestie van tijd en actie.

 

Wie is Margot Arts?

In de 13 jaar dat ik werk als (loopbaan)coach en trainer, heb ik gewerkt met mensen van LBO tot WO niveau binnen een diversiteit aan branches; o.a. zakelijke dienstverlening, onderwijs, zorg, HR en management. Daarbij trof ik steeds vaker mensen aan die toenemende stress en werkdruk ervaren. Mijn interesse in dit thema groeide en ik volgde een opleiding tot stresscounselor/vitaliteitscoach. Daarna ontwikkelde ik  trainingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met veel plezier trainde en coachte ik medewerkers en collega-loopbaanadviseurs in onderwerpen als werk-privé balans, omgaan met werkdruk en meer plezier in je huidige baan.

Ieder mens is uniek en elke vraag is weer anders; het geeft mij vooral veel energie als mensen weer vertrouwen krijgen in zichzelf en concreet tot inzicht komen: ’Deze stap ga ik zetten!’

Sinds begin 2015 werk ik als zelfstandig coach en trainer onder de naam Njoy WorkLife.

 

Wie ben ik als coach?

Als coach ben ik oprecht betrokken, heb een positieve insteek en ik ben iemand die altijd in mogelijkheden denkt. Ik werk praktijkgericht en pragmatisch. Met de inzichten uit onze gesprekken, kun je direct aan de slag. Daarbij maak ik gebruik van het gedachtegoed vanuit de positieve psychologie, RET, Mindfulness en van een diversiteit aan loopbaaninstrumenten.

Ik ben door CMI en NOLOC erkend als register loopbaanadviseur. CMI (Career Management Institute) is de certificerende instelling die loopbaanadviseurs toetst op hun vakbekwaamheid. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals

 

Werkwijze

Allereerst maak ik graag kennis met je in een vrijblijvend oriënterend gesprek. We bepalen samen de doelstelling van het traject. Ik geef in grote lijnen aan wat ik denk dat nodig is en waar we mee aan de slag gaan. Een traject bestaat uit 3-8 gesprekken. We maken hier tijdens de intake afspraken over.

Graag ga ik zo nu en dan met je naar buiten; al lopend in de natuur kom je vaak sneller tot inzicht.

Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Berghem bij Oss.

Een combinatie van de op deze site beschreven programma’s is ook mogelijk. Een traject is altijd maatwerk. Het is persoonlijk en soms best pittig, maar er is zeker ook ruimte voor humor en ontspanning.